Even pronken

Het betalen van mijn huur, rekeningen en vliegtickets wordt mede mogelijk gemaakt door:

Typeform

Vragenlijsten enquêtes: je gaat de mensen die ze op straat aansmeren altijd schaamteloos uit de weg. Doen alsof je ze niet hoort, of je hebt een belangrijke afspraak. Uhu.

Typeform uit Barcelona heeft surveys maken en afnemen leuk weten te maken. Ja, echt. Gratis. Ik schrijf via hun blogs voor hun partners zoals Clariant Creative en Inkbot Design

Wiljekoffie

Wil je digitale marketingoplossingen die je bedrijf naar het volgende niveau tillen, dan Wiljekoffie. Voor deze knappe koppen schrijf ik blogs, whitepapers en landingspagina’s. Check hun eigen website, of mijn werk voor hun partner Masterpack.

The Kicktrip

Tijd voor een workation! Tijdens The Kicktrip krijgen ondernemers een kickstart (of kick in the butt) wat betreft hun online zichtbaarheid. Voor de eerste editie in Taghazout gingen we in 5 dagen aan de slag met het opzetten van hun websites: van brandsprint tot foto’s en natuurlijk webcopy. Ik verzorgde een workshop over copywriting. Ga je mee met de volgende edities? 

Somnox

Een missie die dromen waarmaakt, door mensen beter te laten slapen: Somnox heeft met hun Slaaprobot al heel veel mensen een betere nachtrust gegeven. Ik mag met copy, die alles behalve slaapverwekkend is, mijn steentje bijdragen aan o.a. hun nieuwsbrief en blog

Soofos & Maatos

Online cursussen volgen en maken is het nieuwe leren, dus Soofos en Maatos bedienen beide kanten van de markt. Voor Maatos mag ik bloggen, en voor Soofos verbeter ik landingspagina’s. 

Assemblee Speakers

The Power To Inspire! Assemblee Speakers houdt net zoveel van een goed verhaal als ikzelf. Ik blog er op los, pak sprekersprofielen aan, schrijf nieuwsbrieven en beheer de social media kanalen.

BusyBees Marketing

Mick schakelt mij in voor schrijfsels wanneer hij weer eens een strakke website voor een van zijn klanten in elkaar zet. Enkele voorbeelden van zijn en mijn werk: Euro Drone Inspections, Colaris Technical Services, en Mabi Productions.

bookingworldspeakers

Verhalen die raken de wereld over laten gaan: dat is het doel van bookingworldspeakers.com. Dit platform verbindt sprekers met event organisatoren. Ik creëer content, zorg voor krachtige webcopy en houd de social media channels up-to-date.

Meetings in the Sun

Geen klant, maar een passie: het platform van Meetings In The Sun is gemaakt voor en door remote workers, net als ik. Ik mag hier mijn ei kwijt in de vorm van blogs.

Flextrash

Talk dirty to me! Flextrash heeft als doel om de wereld een beetje schoner te maken, met handige afvalbakken voor in de auto bijvoorbeeld. Voor hun autovariant, schreef ik – al zeg ik het zelf – grappige quotes. Ook ontelbaar veel bonnetjes, flesjes en snoepverpakkingen in je auto? Check dit dan even! 

Let’s do it

Overtuigd? Top. Lees hier hoe ik jou kan helpen. Of neem meteen contact met mij op zodat we samen aan de slag kunnen.

 “There is no greater agony than bearing an untold story inside you.

Maya Angelou