Vicky Frissen.

Enkele existentiële crises buiten beschouwing gelaten, dit is wie ik ben.

Op 27 december 1995 kwam ik als deel van een setje ter wereld. Ik ben geboren en getogen in Limburg, maar word momenteel langzaam volwassen in Barcelona. Sinds mijn 21ste heb ik langer in een vliegtuig gezeten dan op een vaste kantoorplek. Ik ben begonnen met freelancen, omdat ik het geluk had dat mijn originele plannen in het water vielen. Dat gaf me de kans om te doen wat ik leuk vind: schrijven — in welk format dan ook.

 

Geschreven woorden zijn voor mij een manier om emoties uit te drukken en om ze te voelen. Ik lees even graag als dat ik schrijf. Ik probeer altijd iets nieuws: poëzie, proza of productomschrijvingen over toiletpapier. Zo houd ik mijn vak leuk en leer ik steeds weer nieuwe dingen. Een van mijn schrijfsels, Swim, staat zelfs in een heuse gedichtenbundel.

 

De standaard manier van werken is niet voor mij weggelegd. Ik zit nou eenmaal liever op het strand dan achter een bureau, hoe leuk ik mijn werk ook vind. Dat betekent niet dat ik lui ben, maar efficiënt te werk ga. Aanpakken dus, zodat ik – en jij — door kunnen. De opkomst van digital nomads, remote werken en coworking spaces gooide voor mij olie op het vuur, en dat vuurtje wil ik nu doorgeven.

 

Kun je niet genoeg van me krijgen? Ik ben ook nieuwsgierig naar jou! Laten we elkaar nog beter leren kennen. Check mijn eigen social media kanalen, of stuur me een berichtje.

“Sometimes I have a way with words – sometimes words have their way with me.

Atticus